Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zondageditie met Joris Luyendijk en Paul van Vliet

9 december 2018 @ 15:00 - 17:00

- €10

Heel het leven passeert in de Zondageditie van Wilma de Rek en Jan Tromp, tussen drie en half vijf, in de Clubzaal.

Deze zondag te gast: Paul van Vliet & Joris Luyendijk

Op acht zondagen bespreken Jan Tromp en Wilma de Rek het leven. Spraakmakende gasten uit politiek, literatuur en maatschappij schuiven aan in de Clubzaal. Er mag gelachen worden en een kritische noot ligt op de loer. Er is muziek, er is een column. Deze editie wordt georganiseerd door de Verkadefabriek i.s.m. Erasmusfestival Brabant.

Joris Cornelis Luyendijk (Amsterdam, 30 december 1971) is een Nederlandse journalist en antropoloog, gespecialiseerd in de Arabische en islamitische wereld. Luyendijk werd bekend als verslaggever vanuit diverse standplaatsen in het Midden-Oosten. Van 2003 tot 2011 woonde hij weer in Amsterdam. Over zijn ervaringen als journalist in het Midden-Oosten schreef hij het boek Het zijn net mensen. Dit boek gaat over de onmogelijkheid van goede, objectieve journalistieke berichtgeving in het Midden-Oosten. De problemen die hij beschrijft gaan tevens over de onmogelijkheid van vrijuit spreken in dictaturen en de kracht van propaganda. (Bron: Wikipedia).

Cabaretier Paul van Vliet

werd op 10 september 1935 geboren in Den Haag. Naast zijn carrière als (solo)cabaretier schreef hij jarenlang columns voor de Haagsche Courant en in zijn studententijd voor het Haagse dagblad Het Vaderland. Paul van Vliet heeft altijd al zijn theaterstukken zelf geschreven, soms met bijdrage en losse grappen van Lidewij de Jongh en Floor Kist. Hij heeft de zakelijke leiding altijd zelf in handen gehouden op zijn eigen kantoor en heeft altijd voor eigen risico gespeeld. (Bron: Wikipedia).

Relevante links

https://www.verkadefabriek.nl/programma/met-paul-van-vliet-en-joris-luyendijk,-jan-tromp,-wilma-de-rek-e.a/zondageditie-met-paul-van-vliet-en-joris-luyendijk/e_29337/

Aanvang: 15.00 uur, Clubzaal. Zaal open vanaf 14.30 uur.

Eindtijd: 17.00 uur

Entree: normaal € 10, vrienden van de Verkadefabriek € 8

Kaartverkoop online of telefonisch bij de Verkadefabriek 073 – 6818160

Aantal plaatsen: 80

Organisatoren

Verkadefabriek
Erasmusfestival Brabant

Locatie

Verkadefabriek, ’s-Hertogenbosch
Boschdijkstraat 45
's-Hertogenbosch, 5211 VD
+ Google Maps
Telefoon:
+31 73 681 81 60
Website:
https://www.verkadefabriek.nl/

Organisatoren

Verkadefabriek
Erasmusfestival Brabant

Locatie

Verkadefabriek, ’s-Hertogenbosch
Boschdijkstraat 45
's-Hertogenbosch, 5211 VD
+ Google Maps
Telefoon:
+31 73 681 81 60
Website:
https://www.verkadefabriek.nl/